Author Topic: Axon source code won't work  (Read 1180 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline VaulBTopic starter

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 12
  • Helpful? 0
Axon source code won't work
« on: March 24, 2010, 01:14:06 PM »
I open the axon source code project. I am just trying to get a servo to move, but it doesn't do anything. The program compiles ok.

Here is the program that i wrote into control.c:

void control(void)
{
PWM_Init_timer3_E5(8);
PWM_timer3_On_E5();

while(1)
{ PWM_timer3_Set_E5(1);
   delay_ms(1000);
   PWM_timer3_Set_E5(150);
   delay_ms(1000);
}
}

What am i doing wrong here? I noticed that there were no include directories or libraries in the project options and "Use External Makefile" is marked. This is not what Axon 2 getting started guide tells to do  ::)


Offline Admin

  • Administrator
  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 11,658
  • Helpful? 169
    • Society of Robots
Re: Axon source code won't work
« Reply #1 on: March 24, 2010, 09:48:12 PM »

Offline VaulBTopic starter

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 12
  • Helpful? 0
Re: Axon source code won't work
« Reply #2 on: March 25, 2010, 09:11:07 AM »
I tried it, but still nothing. Is the Axon.hex the right hex file to load? It kind of seems that the program just isn't there...

Offline Admin

  • Administrator
  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 11,658
  • Helpful? 169
    • Society of Robots
Re: Axon source code won't work
« Reply #3 on: April 03, 2010, 08:23:29 PM »
Please post your most recent code.

And when you compile, does the creation date on the Axon.hex file update?

 


Get Your Ad Here