go_away

Author Topic: Stupid AVRStudio error  (Read 4163 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline razvanc_roroTopic starter

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 41
  • Helpful? 0
Stupid AVRStudio error
« on: May 16, 2007, 12:03:15 PM »
I have an annoying and dirty problem with AVRStudio:
I just install it, open the program, > New Project> Finish and it gives me the following error:

[img][/D:\Filme\Clip_7.jpg]

(hope i'll see the image)

Anyway... I guess not: here's the text : "AVRStudio MFC Application has encountered a problem and needs to close.  We are sorry for the inconvenience."

Can anyone tell me what's happening?!?  :(
« Last Edit: May 16, 2007, 12:05:36 PM by razvanc_roro »
Try do your best without doing anything! Possible?!?

Offline razvanc_roroTopic starter

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 41
  • Helpful? 0
Re: Stupid AVRStudio error
« Reply #1 on: May 16, 2007, 12:16:24 PM »
I've rezolved it! The problem was that WinAVR was installed in a directory which had in the path # symbol.
Hope this will be the only error... :) but I guess it's impossible... :D
Try do your best without doing anything! Possible?!?

Offline Admin

  • Administrator
  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 11,658
  • Helpful? 169
    • Society of Robots
Re: Stupid AVRStudio error
« Reply #2 on: May 16, 2007, 01:10:23 PM »
hmmmm your image link doesnt work . . .

for future ref, just click 'additional options' and attach the file

you have no idea how many problems i had with AVR studio . . . i wasted like a day just to figure out a space in a file name stops it from working blaaaaaaaah :-\

 


Get Your Ad Here

data_list