Author Topic: help with the $$50$$ dollar robot  (Read 851 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline robotmaniacTopic starter

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 40
  • Helpful? 0
help with the $$50$$ dollar robot
« on: October 29, 2011, 10:19:17 PM »
guys help please!!!OK here's my thing.I build my PC board checked everything a dozen times.Dismounted everything 3 times. Spent hours looking at the PC Board and diagram.Charged my battery(7.8).checked voltage and resistance.and when i connect it with my AVRISPmkII The light stays red and I get a message that says -Target has lost power, or ISP programmer was disconnected-.whats wrong. :'( :'( :'(
Learning from what I can...

Offline joe61

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 417
  • Helpful? 16
Re: help with the $$50$$ dollar robot
« Reply #1 on: October 30, 2011, 05:35:14 AM »
i believe that means that the target has not been powered up. You say you've checked the voltage, are you sure it's getting to the ISP connector?

Take a look at the User guide

Joe

Offline robotmaniacTopic starter

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 40
  • Helpful? 0
Re: help with the $$50$$ dollar robot
« Reply #2 on: October 30, 2011, 08:55:38 PM »
I checked that out and theres no power coming out from the 5V regulator,absolutely nothing so tomorrow I will go to Radioshack and buy a few and another things i need but thank you I will tell you tomorrow what happend
Learning from what I can...

Offline Conscripted

  • Robot Overlord
  • ****
  • Posts: 291
  • Helpful? 10
Re: help with the $$50$$ dollar robot
« Reply #3 on: October 31, 2011, 10:28:55 AM »
Is your 5 volt regulator in backwards?

Offline robotmaniacTopic starter

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 40
  • Helpful? 0
Re: help with the $$50$$ dollar robot
« Reply #4 on: October 31, 2011, 04:17:56 PM »
Is not backwards but I decided to built a new one cause the other one was a mess and this one it looks really professional. ;D ;D ;D ;D
Learning from what I can...

Offline robotmaniacTopic starter

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 40
  • Helpful? 0
Re: help with the $$50$$ dollar robot
« Reply #5 on: October 31, 2011, 06:44:51 PM »
It worked my voltage regulator was broken,and it worked
Learning from what I can...

Offline Conscripted

  • Robot Overlord
  • ****
  • Posts: 291
  • Helpful? 10
Re: help with the $$50$$ dollar robot
« Reply #6 on: October 31, 2011, 09:03:59 PM »
very nice. Now go and play with it.

 


Get Your Ad Here