go_away

Author Topic: Really Stupid/Newbie Question!  (Read 693 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rmoreTopic starter

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 15
  • Helpful? 0
Really Stupid/Newbie Question!
« on: July 24, 2012, 04:31:17 PM »
Hi All,

I am embarrassed to ask this question. But I have been trying for long to post pictures in my posts on here and I am have not been successful.

I tried to use the 'image' button above and what came on the screen was:

'img' in square brackets, followed by [\img]. So I put the path to my picture between the two img text (this picture is on my C drive) but it did not show up in the preview.
I was told that that img option can be used with only pictures on the internet.

Please tell me how to embed images in our posts on here.

Thank you.

Rmore

Offline Soeren

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 4,672
  • Helpful? 227
  • Mind Reading: 0.0
Re: Really Stupid/Newbie Question!
« Reply #1 on: July 24, 2012, 05:24:21 PM »
Hi,

To embed images, you first need to upload them to a web server, as they have to be present each time a request is made (a page containing the image is shown).
If you have a web site, you can store the images there, if not, services like Photobucket or similar can be used.

If the file only exist on your local hard drive, you can use the attachment function (Click on the link under the text field and browse your way to the file). This will upload the file to the SoR server and place a miniature and a link after your text.
Regards,
Søren

A rather fast and fairly heavy robot with quite large wheels needs what? A lot of power?
Please remember...
Engineering is based on numbers - not adjectives

 


Get Your Ad Here

data_list