go_away

Author Topic: Roborealm pipe problems  (Read 1924 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline airman00Topic starter

  • Contest Winner
  • Supreme Robot
  • ****
  • Posts: 3,653
  • Helpful? 21
  • narobo.com
Roborealm pipe problems
« on: September 16, 2007, 04:09:36 PM »
I need to provide my visual basic program with variables.

I tried using a Visual Basic pipe that I found on RoboRealms's website but I couldn't get the variable. The color change did work though.

What I want to do, is to provide my Visual Basic program with a specific variable.
 
Anyone ever done this before. I use Visual Basic 6. Also, I checked and searched RR's website soooo many times.

Can anyone help me with this thing???

Thank You

This thing is really pissing me off!!!  >:(   
 :'(
Check out the Roboduino, Arduino-compatible board!


Link: http://curiousinventor.com/kits/roboduino

www.Narobo.com

Offline JonHylands

  • Expert Roboticist
  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 562
  • Helpful? 3
  • Robot Builder/ Software Developer
Re: Roborealm pipe problems
« Reply #1 on: September 17, 2007, 06:55:27 AM »
You should post a message on the RoboRealm forums - the authors of the package are very responsive there...

- Jon

Offline Admin

  • Administrator
  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 11,658
  • Helpful? 169
    • Society of Robots
Re: Roborealm pipe problems
« Reply #2 on: September 17, 2007, 06:57:05 AM »
Quote
the authors of the package are very responsive there...
i agree

 


Get Your Ad Here