Author Topic: need RC on/off switch with wiring  (Read 2419 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AdminTopic starter

  • Administrator
  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 11,659
  • Helpful? 169
    • Society of Robots
need RC on/off switch with wiring
« on: January 26, 2008, 11:55:30 AM »
Anyone know where I can buy one of these on/off switches that already has RC wiring (left side of the image)? Its the one I used for the $50 Robot. I got it from a RC kit, but I just want to buy it individually. And no, I don't want a homemade one . . .

I also like that it has a built in Y harness, allowing me to connect two batteries to one switch.


Offline Trumpkin

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 1,177
  • Helpful? 5
Re: need RC on/off switch with wiring
« Reply #1 on: January 26, 2008, 07:39:22 PM »
Robots are awesome!

Offline AdminTopic starter

  • Administrator
  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 11,659
  • Helpful? 169
    • Society of Robots
Re: need RC on/off switch with wiring
« Reply #2 on: January 26, 2008, 08:36:10 PM »
I feel stupid now, I checked servocity but I guess I missed it . . .

Anyone know who manufactures these? I want to buy a few hundred in bulk for low cost . . .

Offline ed1380

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 1,478
  • Helpful? 3
Problems making the $50 robot circuit board?
click here. http://www.societyofrobots.com/robotforum/index.php?topic=3292.msg25198#msg25198

Offline SmAsH

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 3,959
  • Helpful? 75
  • SoR's Locale Electronics Nut.
Re: need RC on/off switch with wiring
« Reply #4 on: January 26, 2008, 09:12:55 PM »
oh damn you beat me by a few seconds ed!
Howdy

Offline AdminTopic starter

  • Administrator
  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 11,659
  • Helpful? 169
    • Society of Robots
Re: need RC on/off switch with wiring
« Reply #5 on: January 26, 2008, 09:23:51 PM »
ah ha! its called a switch harness!

even better:
http://www.google.com/products?q=%22switch+harness%22&show=dd

Offline ed1380

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 1,478
  • Helpful? 3
Re: need RC on/off switch with wiring
« Reply #6 on: January 26, 2008, 09:53:43 PM »
ha ha
but can you get it in bulk
Problems making the $50 robot circuit board?
click here. http://www.societyofrobots.com/robotforum/index.php?topic=3292.msg25198#msg25198

Offline AdminTopic starter

  • Administrator
  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 11,659
  • Helpful? 169
    • Society of Robots
Re: need RC on/off switch with wiring
« Reply #7 on: January 26, 2008, 09:58:04 PM »
I'll call up a few companies.

 


Get Your Ad Here