go_away

Author Topic: My atmega168 cant be reprogrammed after failing the first time  (Read 1744 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rox2007Topic starter

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 95
  • Helpful? 0
Can anyone there how to make my ATmega168 works again? the atmegacan't be reprogrammed and keep showing "Device Missing or unknown device" after I programmed it the first time and it failed. Thank you

Offline benji

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 832
  • Helpful? 0
Re: My atmega168 cant be reprogrammed after failing the first time
« Reply #1 on: April 19, 2008, 03:20:04 PM »
IF YOU DID CHANGE WITH FUSES U DONT KNOW ABOUT YOU COULD HAVE BLOWN UP UR ATMEGA
good ol' BeNNy

Offline rox2007Topic starter

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 95
  • Helpful? 0
Re: My atmega168 cant be reprogrammed after failing the first time
« Reply #2 on: April 19, 2008, 03:22:54 PM »
I didnt tamper with the fuses. this happened with 5 atmega168's. i was programming them, then it failed and i couldn't reprogram them

Offline benji

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 832
  • Helpful? 0
Re: My atmega168 cant be reprogrammed after failing the first time
« Reply #3 on: April 19, 2008, 03:28:10 PM »
Quote
I didnt tamper with the fuses.
then i doubt that your atmegas are blown up,, check your programmer wirings,,
good ol' BeNNy

Offline Admin

  • Administrator
  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 11,659
  • Helpful? 169
    • Society of Robots
Re: My atmega168 cant be reprogrammed after failing the first time
« Reply #4 on: April 26, 2008, 06:19:16 PM »
Its been asked a dozen times, search the forum ;)

 


Get Your Ad Here