2

Author Topic: No servo mounts!!!  (Read 1607 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline yankeefan238Topic starter

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 23
  • Helpful? 0
No servo mounts!!!
« on: January 29, 2009, 07:51:20 PM »
I was reading the 50$ robot tutorial and I was at the part where it says to put the servo mount on your servo, I don't think mine came with mounts! I ordered the hs-311 from servo city and it only came with 4 little black rubber pieces. And there is no way I can use them to mount the servo. Did I order the wrong servo packaging or something? 

Offline bnicely

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 10
  • Helpful? 0
Re: No servo mounts!!!
« Reply #1 on: January 29, 2009, 08:14:18 PM »

Apparently not.  I did find more info in the forum though: http://www.societyofrobots.com/robotforum/index.php?topic=1496.0

Offline Metal Slug 2

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 333
  • Helpful? 11
Re: No servo mounts!!!
« Reply #2 on: January 29, 2009, 08:34:41 PM »
no, you didnt order the wrong package.  I also ordered two HS-311 servo's from  http://www.robotshop.ca/  and they did not come with servo mounts either.  What i did to compensate for this was to just buy some small L-brackets at my local Rona hardware store.  They were to wide at first so i just went at them with my grinder until they were slim enough for the hole on the bracket to match up with the mounting hole on the servo.  I simply just bought a couple small nuts, bolts and lock washers to hold everything together.

Offline pomprocker

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 1,430
  • Helpful? 16
  • Sorry miss, I was giving myself an oil-job.
Re: No servo mounts!!!
« Reply #3 on: January 29, 2009, 09:03:58 PM »
they dont come with mounts, they are a separate purchase. you can make some out of a block of wood though

Offline cooldog

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 751
  • Helpful? 4
  • be nice to nerds, one day they will be your boss
Re: No servo mounts!!!
« Reply #4 on: January 29, 2009, 09:04:20 PM »
just buy servo mounts from servo city

http://www.servocity.com/html/servo_mounts.html
robot will rule the world and i will be building them
-admin

favorite web sites
http://www.societyofrobots.com/
http://www.instructables.com/

Offline Razor Concepts

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 1,856
  • Helpful? 53
Re: No servo mounts!!!
« Reply #5 on: January 29, 2009, 09:07:11 PM »
I use industrial double sided foam tape.

Offline yankeefan238Topic starter

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 23
  • Helpful? 0
Re: No servo mounts!!!
« Reply #6 on: January 30, 2009, 08:04:05 PM »
Well  now I know that I have to order them separately. Thanks for the tips guys!

Offline cooldog

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 751
  • Helpful? 4
  • be nice to nerds, one day they will be your boss
robot will rule the world and i will be building them
-admin

favorite web sites
http://www.societyofrobots.com/
http://www.instructables.com/

 


Get Your Ad Here

data_list