Author Topic: $50 robot help  (Read 1762 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline icoms8Topic starter

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 57
  • Helpful? 0
$50 robot help
« on: February 06, 2009, 01:15:49 AM »
When I try to upload the program it says Device is unknow. What is wrong?

Offline frodo

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 329
  • Helpful? 2
  • BOW DOWN TO MY MIGHTY STARE!!
Re: $50 robot help
« Reply #1 on: February 06, 2009, 02:16:24 AM »
have you selected the wrong COM port in settings than what you are using?
OMG!!!! I AM SUPREME ROBOT!!!

Check out my Web

Offline HePE

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 14
  • Helpful? 0
Re: $50 robot help
« Reply #2 on: February 08, 2009, 02:22:47 AM »
I think its safe to assume your using PonyProg..

In support of Frodo's pot:

click on the "wrench icon"  and tryto play around with the different ports there. Soon you'll hit on the right one

Offline frodo

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 329
  • Helpful? 2
  • BOW DOWN TO MY MIGHTY STARE!!
Re: $50 robot help
« Reply #3 on: February 08, 2009, 05:20:01 AM »
it all depends on which is "connected". Yes just play around until you find the right COM port :)
OMG!!!! I AM SUPREME ROBOT!!!

Check out my Web

Offline Joesavage1

  • Robot Overlord
  • ****
  • Posts: 268
  • Helpful? 0
Re: $50 robot help
« Reply #4 on: February 08, 2009, 09:10:01 AM »
 
it all depends on which is "connected". Yes just play around until you find the right COM port :)

Agreed. the COM port is usualy the problem


Joe

Offline icoms8Topic starter

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 57
  • Helpful? 0
Re: $50 robot help
« Reply #5 on: February 08, 2009, 06:32:57 PM »
I probed each COM and COM came back ok but it still says device is missing or unknow

Offline Joesavage1

  • Robot Overlord
  • ****
  • Posts: 268
  • Helpful? 0
Re: $50 robot help
« Reply #6 on: February 10, 2009, 01:01:43 PM »
Have you tried restarting your OS sometimes its just decided it wants to be annoying.

 


Get Your Ad Here