go_away

Author Topic: 8-pin AVR breakout  (Read 2050 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Razor ConceptsTopic starter

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 1,856
  • Helpful? 53
8-pin AVR breakout
« on: April 24, 2009, 07:53:02 PM »
Decided to make a breakout board for 8 pin tinyAVRs (25/45/85)
Nothing much to it, only made it because it would look cleaner than the proto-board version with wires all on the underside.
Note the awesome Sparkfun staggered pin design  :D
It's on batchpcb for $4.24


Offline SmAsH

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 3,959
  • Helpful? 75
  • SoR's Locale Electronics Nut.
Re: 8-pin AVR breakout
« Reply #1 on: April 24, 2009, 08:49:10 PM »
wow, so you can just send them the design and they have it ready for people like me to order?
Howdy

Offline TrickyNekro

  • Contest Winner
  • Supreme Robot
  • ****
  • Posts: 1,207
  • Helpful? 15
  • 1.6L Peugeot 307 tuner
Re: 8-pin AVR breakout
« Reply #2 on: April 25, 2009, 04:39:03 AM »
Hey.... how the hell you place angle in components????
I actually feel embarrassed to ask cause I tell people I know eagle well.... :P
For whom the interrupts toll...


P.S. I've been inactive for almost a year... Don't give promises but I'll try to complete my tutorials. I'll let you know when..

Cheers!

Offline SmAsH

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 3,959
  • Helpful? 75
  • SoR's Locale Electronics Nut.
Re: 8-pin AVR breakout
« Reply #3 on: April 25, 2009, 04:43:09 AM »
do you mean how he rotated it like 30 degrees? the command is  {rotate r30 'MEGA1'} where mega1 is the component you would like to rotate and "30" is the amount of rotation in degrees.
« Last Edit: April 25, 2009, 04:46:10 AM by SmAsH »
Howdy

Offline Razor ConceptsTopic starter

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 1,856
  • Helpful? 53
Re: 8-pin AVR breakout
« Reply #4 on: May 23, 2009, 01:44:58 PM »

Offline Admin

  • Administrator
  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 11,659
  • Helpful? 169
    • Society of Robots
Re: 8-pin AVR breakout
« Reply #5 on: May 31, 2009, 01:43:46 PM »
Quote
how the hell you place angle in components?
at the top left in eagle, after selecting to move a component, it asks what angle you want it at

 


Get Your Ad Here

data_list