go_away

Author Topic: $50 robot compiling error Vista 64  (Read 1341 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Loco RoboTopic starter

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 17
  • Helpful? 0
$50 robot compiling error Vista 64
« on: November 16, 2009, 06:57:26 PM »
I am completely new to all of this. I am using Vista 64 bit and am getting this error:

Photovore_v1.c:108: fatal error: opening dependency file .dep/Photovore_v1.o.d: No such file or directory
compilation terminated.
make: *** [Photovore_v1.o] Error 1
Build failed with 1 errors and 0 warnings...
  :-[
I looked at Webbot's link and just about killed myself trying to figure it out. ??? ??? Can someone give a step-by-step tutorial on how in the halibut to do this? Much obliged to anyone who does. ;D

-L0(0 R0B0-
« Last Edit: November 16, 2009, 07:01:43 PM by Loco Robo »
#@1L 73# 1337 L0(0 R0B0!

Offline Admin

  • Administrator
  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 11,658
  • Helpful? 169
    • Society of Robots
Re: $50 robot compiling error Vista 64
« Reply #1 on: November 16, 2009, 07:08:01 PM »
I split this from the older thread:
http://www.societyofrobots.com/robotforum/index.php?topic=7090.0

I don't have 64 bit, or even Vista, so can't really tell you to do more than whats in that thread. What did you try?

Offline Loco RoboTopic starter

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 17
  • Helpful? 0
Re: $50 robot compiling error Vista 64
« Reply #2 on: November 16, 2009, 07:34:31 PM »
I'm not sure what to try, because I have no idea what all the programming lingo means.

1a) Should I try installing the stuff from the links?

1b)If so, where should I install it?
#@1L 73# 1337 L0(0 R0B0!

 


Get Your Ad Here