Author Topic: Connecting 28dp to computer?  (Read 1092 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Melcin PowellTopic starter

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 61
  • Helpful? 0
Connecting 28dp to computer?
« on: February 15, 2010, 06:25:12 PM »
http://search.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?WT.z_header=search_go&lang=en&site=us&keywords=ATMEGA8-16PU

How do i get that in my computer to program the servos? please help 
 
 
 

Offline Soeren

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 4,672
  • Helpful? 227
  • Mind Reading: 0.0
Re: Connecting 28dp to computer?
« Reply #1 on: February 15, 2010, 06:57:59 PM »
Hi,

Why do you want to get a microcontroller in(to) your computer??
Perhaps you should rephrase your question?
Regards,
Søren

A rather fast and fairly heavy robot with quite large wheels needs what? A lot of power?
Please remember...
Engineering is based on numbers - not adjectives

Offline GearMotion

  • Supreme Robot
  • *****
  • Posts: 489
  • Helpful? 24
  • Two decades+ of Embedded Design
    • CircuitGizmos
Re: Connecting 28dp to computer?
« Reply #2 on: February 15, 2010, 07:49:35 PM »
Try putting it in your mega8" floppy drive.

:-P

Read through the $50 robot tutorial. Programming the ATmega8 device involves making a board for it first.

Offline Melcin PowellTopic starter

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 61
  • Helpful? 0
Re: Connecting 28dp to computer?
« Reply #3 on: February 18, 2010, 11:39:56 AM »
ah ok now i understand i as just having trouble figuring out how that worked need servos to be at 0 degrees thanks

 


Get Your Ad Here

data_list