Society of Robots - Robot Forum

Software => Software => Topic started by: kunaldgr8 on February 05, 2012, 12:21:15 AM

Title: webbotlib
Post by: kunaldgr8 on February 05, 2012, 12:21:15 AM
guys i need help.... >:( when i try to generate output with webbotlib and specify the folder it say you must specify the folder where webbotlib is installed i tried every folder but ......again the same error  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Title: Re: webbotlib
Post by: newInRobotics on February 05, 2012, 02:39:07 PM
You don't have to try every folder, just the one were WebbotLib is installed  ;D

Where is Your WebbotLib installed?
Title: Re: webbotlib
Post by: Cristi_Neagu on February 07, 2012, 07:38:23 PM
You don't have to try every folder, just the one were WebbotLib is installed  ;D

Someone, somewhere, is having a "duh, why didn't I think of that" moment.